donderdag, 13 oktober 2016 17:55

Bedrijven uitgenodigd: IKH Kennis en Informatiemiddag

27 oktober is hét evenement op het gebied van innovatief en duurzaam ondernemen dat georganiseerd wordt door bedrijvenvereniging IKH Houten. Om half vier worden bezoekers ontvangen op het uitgebreide beursplein. Om vier uur trapt Wethouder Van Liere af, is de start van Do Challenge 2.0, waarna Marije Klomp van MVO Nederland een korte introductie geeft. Coen van Oostrom is key spreker. Bedrijven in Houten en omgeving zijn van harte welkom. Aanmelding wordt wel gevraagd.

Coen van Oostrom: CEO en oprichter van duurzaam vastgoed bedrijf OVG Real Estate.

In zijn werk is de 45-jarige Coen een groot en prominent voorvechter van innovatieve en duurzame gebouwen, zoals The Edge op de Zuidas in Amsterdam en De Rotterdam. Met zijn ontwikkelingen heeft hij zowel in Nederland als in het buitenland vele prestigieuze prijzen gewonnen.

Coen van Oostrom richtte op zijn 27ste OVG Real Estate op en bouwde het bedrijf uit tot de grootste commerciële en duurzame projectontwikkelaar in Nederland.

Marije Klomp is programmamanager bij MVO&Partners kennis en netwerkorganisatie MVO Nederland. Het netwerk van MVO NL telt bijna 2400 ondernemers die met elkaar werken aan de verduurzaming van hun bedrijfsvoering, producten en diensten.

Aanmelden en meer informatie op: www.ikh.nl