dinsdag, 18 oktober 2016 06:47

Mindmappen

In een tijd waarin alles steeds sneller gaat worden we meer en meer geconfronteerd met keuzes en complexe situaties. Waar tegenwoordig persoonlijke ontwikkeling en het maken van diverse beslissingen alledaagse kost zijn dient Mindmappen zich aan als handige tool.

In een workshop van twee bijeenkomsten, op dinsdag 22 en 29 november, kun je van 19.30 tot 22.00 uur leren ‘Mindmappen’. Maar wat is Mindmappen precies? Het is een noteertechniek waarbij je op eenvoudige wijze complexe informatie kunt weergeven. Hierdoor krijg je overzicht en kun je complexe informatie gemakkelijker onthouden.

Eén van de manieren om dit te doen is de materie inzichtelijker te maken. De techniek is zeer breed inzetbaar en komt zowel in je werk, studie of privéleven van pas. Wat zou het heerlijk zijn als je je gedachten beter kunt ordenen. Of beslissingen gemakkelijker durft te nemen. Projecten sneller kunt structureren etc. Wie wil er in deze tijd waarin alles steeds sneller gaat niet leren sneller te leren?

Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.