maandag, 04 februari 2013 07:38

Cursus Hoofd-, gezicht- en nekmassage

Klachten waarbij massage wordt toegepast zijn bijvoorbeeld stress, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, reumatische pijnen, hoofdpijn/migraine en rugklachten. Centraal staat het bereiken van een natuurlijk evenwicht en harmonie in het hele lichaam.

De voeten zijn een verzamelpunt voor reflexzones. Deze zones staan in verbinding met alle organen, klieren, spieren, botten en zenuwen van het lichaam. De cursist bewerkt deze reflexpunten en zorgt ervoor dat een reactie in dat deel van het lichaam overeenkomt met de bewerkte reflexzones. Door deze stimulering verbetert de doorbloeding en de energieverdeling komt in harmonie. Het is een prettige methode, die steeds meer erkenning krijgt als veilig, ondersteunend en doeltreffend.

Als u abonnee bent of wordt van VitrasCMD krijgt u 10% korting op de cursus. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden (voor een deel) de cursuskosten als u de cursus bij een thuiszorgorganisatie zoals VitrasCMD volgt.

Voor meer informatie en schriftelijke aanmelding kunt u op werkdagen van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 14.30 uur contact opnemen met het cursusbureau van VitrasCMD: 0900 - 82 123 82 (lokaal tarief).

Vitras CMD, Hollandspoor 3, Houten

Data: woensdag 13, 27 februari en 6 maart van 19.30-21.30 uur Prijs € 78,00