donderdag, 03 november 2016 19:32

Santa Run Houten op zaterdag 17 december 2016

De Rotary Santa Run is een prachtig evenement waarbij deelnemers, jong en oud, verkleed als kerstman eenparcours(hard)lopen van ca. 3,3 km door de wijken en het centrum van Houten. Een echte ‘funloop’. Schrijf je nu in op www.santarunhouten.nl voor dit gezellige feest op 17 december en steun daarbij ook nog eens een goede doel.

Iedereen kan meedoen voor maar € 10,00. Schrijf je in en ontvang een kerstmanpak, startnummer, unieke Santa Run medaille en een drankje bij de finish. Vanaf 1 december zijn de kerstmanpakken af te halen bij de HEMA op Het Rond. 

Programma

Zaterdag 17 december 2016 op het Rond in Houten

10.00 uur: Stand open voor informatie en last minute aanmelders.
13.30 uur: Verzamelen op Het Rond.
13.45 uur: Warming up door Piazza Sports met DJ Patrick Keijzer.
14.00 uur: Start Santa Run (hard)lopen, 3,3 km. Er zijn ook prijzen te winnen voor de ludiekste groepen en individuele lopers.
15.00 – 16.30 uur: Prijsuitreiking en bekendmaking sponsoropbrengsten voor de goede doelen op het podium en een gezellige afsluiting met muziek en versnaperingen.

Presentatie van de Santa Run Houten 2016 wordt verzorgd door Eddie Heerings. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Patrick.

De goede doelen

De opbrengst van de Santa Run Houten is voor de sportbevordering van Houtense kinderen en de Nierstichting. Alle mensen, van DJ tot verkeersregelaars, werken belangeloos mee.

Het Jeugdsporfonds Houten geeft sportkansen aan kinderen die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Kinderen vanaf 4 tot 18 jaar uit de gemeente Houten komen hiervoor in aanmerking. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen en sportspullen. Meer informatie over het Jeugdsportfonds kunt u vinden op www.sportpunthouten.nl. Onze ambitie is om dit jaar minimaal 40 Houtense kinderen te kunnen verblijden met een sportabonnement.

De Nierstichting gaat voor het ontwikkelen van de draagbare kunstnier. Dat betekent: minder afhankelijk van het ziekenhuis, van vermoeidheid en een dieet. En: meer energie en een betere conditie. Werk, sport, sociale activiteiten: ze komen dichterbij met de draagbare kunstnier. Een hogere levensverwachting ook, door minder belasting op het hart.