vrijdag, 04 november 2016 12:51

Kozakken muziek

Maak kennis met authentieke Russische volksinstrumenten als de Bayan, Blalaika en Domra. De muzieklezing ‘Kozakken muziek’ neemt u mee in de veelzijdige tradities en muziek van het Kozakkenvolk. Het kozakkenvolk is van oudsher een traditionele gemeenschap afkomstig uit het zuidelijk steppegebied van Oost-Europa en Aziatisch Rusland.

Tijdens de lezing leert u het Kozakkenvolk en de liederen die zij zingen kennen. De lezing biedt daarnaast een mooie aanloop naar een interessante muzikale avond in Nieuwegein. Op 8 december zal er in theater de Kom in Nieuwegein namelijk een concert plaatsvinden van het wereld beroemde Don Kozakkenkoor uit Rusland.

De muzieklezing vindt plaats op dinsdag 29 november van 10.00 uur tot 12.30 uur bij ‘van Houten&co’ aan het Onderdoor 160 in Houten. Inschrijven kan tot 24 november op onze website: www.cursusenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.