zondag, 13 november 2016 09:36

Workshop ‘Muziekgeschiedenis: Kerstmuziek door de eeuwen heen’

In de workshop ‘Muziekgeschiedenis: Kerstmuziek door de eeuwen heen’ wordt uw kerst gevoel op muzikale wijze aangewakkerd. In de workshop zal er naar verschillende tijdperiodes uit de muziekgeschiedenis gekeken worden en op zoek gegaan naar muziek die gaat over de kerstperiode.

Er zal van de Middeleeuwen via componisten als Tallis, Händel, Bach en Tsjaikovski naar meer recente muziek van onder andere Berlioz toegewerkt worden. In de workshop, die op 13 december van 10.00 tot 12.30 zal plaatsvinden, zullen de muziek stukken voorzien worden van achtergrond informatie en verdere analyse. Er zullen bekende maar ook minder bekende componisten aan bod komen. U kunt meelezen met de muziek of heerlijk achterover zitten luisteren.

Inschrijven kan tot 8 december op onze website: www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.