zondag, 27 november 2016 10:42

Workshop Mindfulness van de Vrijwilligers Academie Houten

Graag brengen we de workshop Mindfulness onder uw aandacht. Mindfulness leert u bewust omgaan met spanning en stress. Elk leven kent zijn stressmomenten. Vaak maken wij de stress echter groter door er voor- en achteraf over door te denken.

Met Mindfulness blijft de stress nog wel bestaan, maar door er anders mee om te gaan wordt het leven een stuk gemakkelijker en kost het je minder energie. In de workshop krijg je een aantal oefeningen aangereikt waardoor je zelf kunt ervaren hoe Mindfulness werkt. Gun jezelf dit cadeautje!

De workshop wordt gehouden op dinsdag 12 december 2016, van 14.00-16.30 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160,  Houten (1e verdieping Bibliotheek). De kosten van deze workshop zijn € 5,00. Voor deze workshop kunt u zich opgeven via de website: www.vrijwilligersacademiehouten.nl.

Vrijwilligers Academie Houten organiseert samen met andere organisaties, deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers/mantelzorgers in de vorm van cursussen, workshops en trainingen. Met vragen kunt u via de mail contact opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met ‘van Houten&co’: 030 7001 500.