vrijdag, 02 december 2016 16:03

Kerstmuziekvoorstelling ‘Bureau Houten’

Nog op zoek naar een uniek cadeautje of een fijne opstap richting de feestdagen? Bestel kaartjes voor ‘Bureau Houten’, de vrolijke kerstvoorstelling waar elke Houtenaar zich in herkent in Theater Aan de Slinger! Maar liefst 80 amateurkunstenaars en 5 jonge professionele makers werken mee aan de voorstelling die op zaterdag 17 december in première gaat.

Grote kans dat er een bekende uit Houten om omstreken op het podium kent. Een eigentijdse en humorvolle kerstvoorstelling voor elke Houtenaar.

Zaterdag 17 t/m vrijdag 23 december staat de kerstvoorstelling ‘Bureau Houten’ in Theater Aan de Slinger.Na het succes van ‘Hartje Houten’ twee jaar geleden brengen Aan de Slinger en stichting Jazz Houten een nieuwe kerstproductie op de planken. De voorstelling komt tot stand in samenwerking met Big Band Houten, diverse theatergezelschappen, SHINE, het Houtens Muziek Collectief en Jeugdtheaterschool Aan de Slinger. In ‘Bureau Houten’ volgen we vier werknemers op één van de weinige plekken waar gewerkt wordt met kerst: het politiebureau. Het is het begin van een voorstelling met achtervolgingen, speurtochten, een bekladder, een love-interest, een eenzame oudere en een vrijwillige brandweerman. Met op de achtergrond de geschiedenis van Houten en haar forten. 

Kaarten via www.theateraandeslinger.nl