vrijdag, 09 december 2016 12:08

Inloopochtend Zonder Ruzie

De realiteit is dat steeds meer huwelijken en relaties eindigen in een breuk, dit bleek ook onlangs weer uit nieuwe cijfers van het CBS. Een relatiebreuk kan veel gevolgen hebben, emotioneel maar ook financieel en juridisch. Of er nu sprake was van een gehuwd of ongehuwd samenleven, er moet meestal veel geregeld worden.

Zeker als er kinderen bij betrokken zijn en dat terwijl de communicatie tussen de ex-partners vaak moeizaam verloopt. Een familie mediator is iemand die beide partners goed kan begeleiden bij het maken van afspraken over alle praktische, juridische en financiële zaken. Met daarbij ook ruimte voor de emotionele kant van de scheiding.

Nieuw in Houten is familie mediation praktijk Zonder Ruzie. Op woensdagochtend 14 december zal Willeke de Boer van Zonder Ruzie een inloopochtend houden. Geheel vrijblijvend en in een vertrouwelijke setting. 

Locatie:          Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld in Houten Zuid, muzieklokaal 1
Adres:             Zonnehout 36, Houten
Tijdstip:          van 9.00 – 11.00 uur
 
Voor iedereen die vragen heeft over alles wat met uit elkaar gaan te maken heeft. Of om te bepalen of mediation in jullie situatie zinvol is. Maar ook bijvoorbeeld voor vragen over het oplossen van ruzie in de familie. Kijk voor meer informatie over wat de familie mediator voor jou kan betekenen: " target="_blank" href="http://www.zonderruzie.nl/" style="color: rgb(70, 140, 110);">www.zonderruzie.nl