zaterdag, 10 december 2016 11:57

Houtense Koppen

Uw portret in het theater? Bent u inwoner van Houten? Dan kunt u uw zelfgemaakte portret insturen! Alle portretten, gemaakt naar bestaande personen, komen te hangen in een expositie in het theater. Wanneer er teveel portretten ingezonden worden, maakt Kunst om de Hoek een selectie.

Portretsessie Houtense Koppen

In aanloop naar de expositie wordt op 18 februari een live schilder/boetseersessie gehouden met model in de foyer van Theater aan de Slinger, onder de noemer “Reuring aan het Theater.” Een bekend persoon uit Houten wordt door 4 a 5 schilders of boetseerders vereeuwigd. Uiteraard komen deze koppen ook in de expositie te hangen of staan. U kunt een van de uitvoerende kunstenaars zijn als u zich voor 10 januari aanmeldt bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Toeschouwers zijn van harte welkom in de foyer om naar de kunstenaars te kijken.

Wilt u meedoen aan de expositie stuur voor dan voor 24 maart een foto van uw werk met afbeeldingen naar info@kodh. Wordt uw werk geselecteerd dan wordt er van u verwacht dat u uw werk inlevert met deugdelijk ophangsysteem. Voor 3D werk zijn er vitrines beschikbaar.

De feestelijke opening is op 9 april om 17.00 uur en vanaf 31 maart tot 12 mei is deze bijzondere expositie te bezichtigen in Theater aan de Slinger.