zondag, 22 januari 2017 16:01

Groepscursus 'Afvallen in 4 stappen'

Afvallen in klein groepsverband, vier bijeenkomsten. Start maandagavond 13 februari 19.30 uur in Houten. Voedings-, leefstijl-, en beweegadvies door BGN-gecertificeerd voedings- en leefstijlcoach Angela van der Venne van Suc6 voedingsadvies.

Op een succesvolle manier afvallen en op gewicht blijven kan een hele uitdaging zijn. Ruim 50% van de Nederlanders kampt met overgewicht. Vitras is een samenwerking gestart met 6 gespecialiseerde BGN-gewichtsconsulenten in de regio Utrecht. Zij hebben deze groepscursus ontwikkeld in samenwerking met Vitras.

Leden ontvangen 10% korting of meld je je samen aan dan krijgt de 2e persoon 50% korting. Vanuit de zorgverzekering is uit het aanvullend pakket vaak een vergoeding mogelijk.

Meer info of aanmelden: kijk op www.vitras.nl/cursus/afvallen-vier-stappen of bellen ma t/m do 08.30 tot 14.30 uur met cursusbureau Vitras: 0900 - 82 123 82. Of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..