maandag, 23 januari 2017 16:48

Heel Houten Rommelt !

Wat inmiddels twee jaar geleden begon met de vraag wanneer er een rommelmarkt is op de populaire Houtense Facebookpagina's "Houten Helpt Elkaar" en "Houten helpt Kids" resulteert nu al in de vierde editie van Heel Houten Rommelt. Zondag 26 maart 2017 is er weer een echte Houtense rommelmarkt, voor en door inwoners uit Houten.

Van 11.00-16.00 uur zal in Sporthal de Wetering deze rommelmarkt plaatsvinden. Op de tientallen tafels dus tweedehandse rommelmarktspullen die vanaf de zolder of uit de garage komen en nog goed bruikbaar zijn. Eigenlijk dus het zelfde als wat er op de beide lokale "HELPT" websites gebeurt, alleen nu in levende lijve.

Voor de rommelmarkt wordt een kleine toegangsprijs gevraagd van slechts € 2,00 per persoon. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Door een nauwe samenwerking met zwembad de Wetering kan het toegangskaartje van de rommelmarkt tot en met 12 maart ingeleverd worden bij de kassa van het zwembad en krijgt men een korting van
€ 1,00 op de toegang van het zwembad !

De inschrijving is inmiddels 2 weken open en er zijn al veel inschrijvingen. Vorige editie's waren ook in no-time uitverkocht.

Kijk op www.heelhoutenrommelt.nl of facebook.com/heelhoutenrommelt voor meer informatie.