zondag, 05 februari 2017 11:29

Cursus Beveiligen/Techniek Windows 10

Vanaf 8 maart gaat de vijfdelige cursus ‘Beveiligen/Techniek Windows 10’ van start! Maak kennis met de geavanceerde opties die Windows te bieden heeft op het gebied van privacy en beveiliging. De cursus vindt wekelijks plaats op woensdag van 09.30 tot 11.00 uur. De basis van de cursus is het nieuwe ‘alle instellingen menu’ van Windows 10.

Hieronder vallen verscheidene onderwerpen die betrekking hebben op de privacy en beveiliging van uw gegevens. Leer in de cursus hoe u uw computer kunt beveiligen tegen virussen en spam en hoe u veilig gebruik maakt van internetbankieren. Verder wordt er ook ingegaan op het maken van back-ups en het optimaliseren van de harde schijf. Het boek ‘Beveiligen, back-uppen en opruimen van uw Windows 10’ zal tijdens de cursus als ondersteunende literatuur dienen. Voor de cursus is voorkennis op het niveau van de cursus ‘Kennismaken met Windows 10’ noodzakelijk.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.  Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.