maandag, 13 februari 2017 12:56

Sportcarrousel aangepast sporten gaat van start!

Op zaterdag 18 februari 2017 gaat de sportcarrousel aangepast sporten van start! Sportpunt Houten organiseert samen met alle Special Sports aanbieders een sportcarrousel in 2017. Special Sports is het aangepaste sportaanbod voor iedereen die niet met de reguliere sportlessen mee kan doen.

Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking

Alle sportaanbieders met een sportaanbod voor mensen met een verstandelijke beperking, zetten minimaal één keer in 2017 hun deuren open. Zo zijn er sportlessen waaraan deelgenomen kan worden, zijn er open dagen en speciaal georganiseerde lessen voor de doelgroep gedurende het jaar. Mensen met een verstandelijke beperking kunnen daarmee minimaal eens per maand sporten en bewegen.

De sportcarrousel gaat van start met Streetdance en Showdance bij Stardance Studio’s op zaterdag 18 februari. Het sportaanbod van Stardance is geschikt voor de doelgroep jongeren/volwassen vanaf 13 jaar. Geïnteresseerden kunnen van 16.00 uur tot 17.00 uur kennismaken met de danssport en de sportaanbieder Stardance. Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..