dinsdag, 14 februari 2017 09:53

Lezing: ‘liefdevolle zorg van goede kwaliteit waar we in Nederland trots op kunnen zijn’.

Staatssecretaris Martin van Rijn van VWS komt naar Houten. De PvdA-afdelingen Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Lopik, Bunnik en Wijk bij Duurstede organiseren op 20 februari a.s. in Theater de Slinger in Houten de 6e Arie Groenevelt lezing.

Deze lezingen zijn een eerbetoon aan Arie Groenevelt (1927), prominent lid van de PvdA en voormalig FNV-vakbondsleider.

Voor deze 6e lezing komt Staatssecretaris Martin van Rijn (PvdA) naar Houten om zijn verhaal te vertellen over zorg in Nederland, over dilemma’s, over wat er bereikt is en wat er nog gedaan moet worden. Onder meer hoe de zorg in onze verpleeghuizen beter kan en moet. U bent van harte uitgenodigd om met hem in gesprek te gaan. Niet voor niets heeft Martin van Rijn al vaker -voor ieder die het aan gaat- gevraagd hem “aan te jagen, op te jutten en te helpen.

Naast Martin van Rijn zal ook Hans Adriani, PvdA wethouder in Nieuwegein zijn ervaringen vanuit lokaal perspectief met u delen. De avond wordt begeleid door Nicole Teeuwen, oud PvdA wethouder in Houten. De PvdA afdelingen in de regio Utrecht organiseren deze avond ook met een blik op de toekomst, de verkiezingen zijn nog maar een maanden verwijderd. Als PvdA vinden we de verzorgingsstaat nog steeds een groot goed. Het geeft geborgenheid en zekerheid. Hoe behouden we datgene waar we terecht trots op zijn en welke ambities hebben we als PvdA?

De zaal is open om 19.30 uur en de lezing start om 20.00 uur. Rond 22.00 uur wordt de avond afgesloten.