zaterdag, 25 februari 2017 07:41

Javier Guzman in de Wiese

Javier Guzman komt op donderdag 9 maart naar De Wiese. De Spaans-Nederlandse cabaretier speelt zijn nieuwste voorstelling Ga-Bie-Jer, waarin hij zich opnieuw aan het Nederlandse publiek voorstelt. Dat is nodig, want de tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw ligt achter hem.

Guzman, van nature heel beleefd en gezegend met goede manieren, kan tegenwoordig zijn woede uitstekend beheersen en de rust en koelte bewaren. Dat ligt allemaal achter hem ... hij zal nu VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJVEN!

Nuance en verheldering

In Ga-Bie-Jer schreeuwt Guzman niet om het schreeuwen. Hij duidt problemen door te kiezen voor de nuance en een verhelderende uitleg. Hij begint bij het begin en dus bij het uitspreken van zijn voornaam: Ga-Bie-Jer. Wilt u de man die al zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaas- én de recente Oudejaarsconference maakte (opnieuw) leren kennen? Kom naar de Wiese voor een typische Guzman-avond, waarin hij u schijnbaar moeiteloos meevoert langs z'n belevenissen, ergernissen en ervaringen.

Kaarten

De voorstelling Ga-Bie-Jer in de Wiese in Schalkwijk begint op donderdag 9 maart om 20.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via: http://www.dewieseschalkwijk.nl/. Bestel snel, want de kaarten vliegen weg en op = op! Door de Facebook-pagina van De Wiese ‘leuk te vinden’ maak je bovendien kans op een gratis kaart.