maandag, 20 maart 2017 13:53

FC Utrecht geeft gastles op basisschool De Fontein

FC Utrecht geeft gastles op basisschool De Fontein foto's Peter de Vlieger

Basisschool De Fontein kreeg op maandag 20 maart een gastles over de gezonde leefstijl van FC Utrecht.  Tafari Moore en Edson Braafheid van FC Utrecht werden ontvangen op school door de kinderen, de directeur Van der Sar en wethouder Geerdes.

Na een gastles voor groep 6 kwamen alle kinderen van de school in de aula. Elke klas mocht een vraag stellen en daarna kreeg iedereen een foto met handtekening van de FC Utrecht spelers.  Na afloop konden de kinderen op het plein de voetbalkunsten van beide spelers bewonderen.

FC Utrecht heeft gastlessen ontwikkeld op het gebied van de gezonde leefstijl en financiële zelfredzaamheid. JOGG Houten is blij met de acties vanuit FC Utrecht Maatschappelijk. Het geven van een gastles over de gezonde leefstijl maakt meer indruk als deze gegeven wordt door een bekende sporter.

JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Het is een lokale aanpak voor een gezonde omgeving en gezonde jeugd. Het streven is dat iedereen zich inzet om gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken.
Kijk voor meer informatie op www.houten.nl/jogg

 

BSdeFontein_00a.jpgBSdeFontein_01a.jpgBSdeFontein_02a.jpgBSdeFontein_03a.jpgBSdeFontein_04a.jpgBSdeFontein_06a.jpgBSdeFontein_07a.jpgBSdeFontein_08a.jpgBSdeFontein_09a.jpgBSdeFontein_10a.jpgBSdeFontein_11a.jpgBSdeFontein_12a.jpg