zaterdag, 02 september 2017 17:31

Jeugdcultuurfonds en Plusbus Houten van start op de Activiteitenmarkt

Jeugdcultuurfonds en Plusbus Houten van start op de Activiteitenmarkt foto's Peter de Vlieger

Op zaterdag 2 september lanceerden wethouder Kees van Dalen het Jeugdcultuurfonds Houtens samen met Rudi Koops penningmeester van het Jeugdcultuurfonds.

De gemeente vindt het belangrijk dat alle kinderen die graag op muziek-, dans-, of theaterles willen, dit moeten kunnen doen. Ongeacht de financiële situatie van hun ouders.
Migchel Dirksen, directievoorzitter Rabobank Rijn en Heuvelrug, was aanwezig om namens de Rabobank Foundation een cheque van €5.000 te overhandigen. 

Na de lancering opende Kees van Dalen de stoepkrijtwedstrijd door de eerste tekening te maken.
Het gebeurde op de Activiteitenmarkt in het centrum van Houten. Op de activiteitenmarkt op het Rond was weer een verzameling te zien van Houtense organisaties, sportdemo's, optredens, presentaties en lekker eten en drinken. Het was ook dit jaar weer gezellig druk.
Op deze markt  werd ook door wethouder Jocko Rensen de Plusbus Houten officieel in gebruik genomen. De bus werd door Jocko "gedoopt" met een gieter water en een aantal ouderen hielpen mee met bekers water. 

Activiteitenmarkt_01s.jpgActiviteitenmarkt_02s.jpgActiviteitenmarkt_03s.jpgActiviteitenmarkt_04s.jpgActiviteitenmarkt_05s.jpgActiviteitenmarkt_06bs.jpgActiviteitenmarkt_06s.jpgActiviteitenmarkt_07s.jpgActiviteitenmarkt_08s.jpgActiviteitenmarkt_10s.jpgActiviteitenmarkt_11s.jpgActiviteitenmarkt_12s.jpg

Meer in deze categorie: « Trappen en Happen Natte kunstmarkt »