zaterdag, 16 december 2023 13:47

Bounce Valley Houten is geopend

foto's Peter de Vlieger en Bounce Valley foto's Peter de Vlieger en Bounce Valley

In Houten is een grote attractie voor kinderen, tieners en (jong)volwassenen geopend: luchtkussenpark Bounce Valley Houten. De bekende influencers Rutger Schipper uit Zeist en Mees van Dam uit Nieuwegein openden hun attractie zelf op 16 december.

Luchtkussenpark voor iedereen
Bounce Valley bestaat uit een groot aaneengesloten luchtkussen gevuld met verschillende obstakels, ruimte om rond te springen en competitieve elementen. Met competitieve elementen als de Wipe Out, Last Man Standing en Obstacle Course zet men in op samen een dagje uit beleven, ongeacht leeftijd. 

Rutger Schipper; “Dit is de elfde vestiging van Bounce Valley in Nederland en de eerste in de provincie Utrecht. Wij zijn ontzettend blij dat wij zoveel warme reacties krijgen uit Houten en de hele omliggende regio.” De opening vond plaats onder toeziend oog van enthousiaste gasten. Lianne Verhagen, zelf aanwezig met 2 kinderen van 9 en 11, was erg nieuwsgierig en kwam gelijk langs. “Het is echt overweldigend, wauw! Ik ben er al samen met de kinderen op geweest en we hebben de Obstacle Course tegen elkaar gedaan.”

Kerstvakantie
Bounce Valley is buiten de schoolvakanties om geopend vanaf woensdag tot en met zondag. In de aanstaande kerstvakantie, net zoals alle andere vakanties, is het luchtkussenpark ook op maandag en dinsdag geopend. Reserveren voor een bezoek is verplicht en kan men doen via www.bouncevalley.nl.
Bounce Valley Houten is gevestigd aan de Lange Schaft 12 in Houten.

a_Rutger Schippers (l) en Mees van Dam (r).jpgBounceValley.jpgbounce_01a.jpgbounce_02a.jpgbounce_03a.jpgbounce_04a.jpgbounce_05a.jpgbounce_07a.jpgbounce_09a.jpgbounce_10a.jpgbounce_11a.jpgbounce_12a.jpgbounce_13a.jpgbounce_14a.jpgbounce_15a.jpgbounce_17a.jpgbounce_18a.jpgbounce_20a.jpgPlattegrond_Bounce-Valley-Houten_november2023.jpg