zaterdag, 15 februari 2014 16:02

Houtense Helden bouwen aan een amfitheater

Houtense Helden bouwen aan een amfitheater Foto: Hans Geerlings

Op het grasveld voor Theater Aan de Slinger verrijst binnenkort een amfitheater. Er is vorige week door een groep enthousiaste vrijwilligers in de stromende regen een begin mee gemaakt. Kunstenares JoCa heeft het ontwerp voor het amfitheater op haar naam staan. “We hopen dat het amfitheater straks een ontmoetingsplek wordt voor jong & oud”.

Maar zover is het nog niet. De Houtense Helden zoeken enthousiastelingen die in de maanden februari en maart op de zaterdagochtenden een handje willen helpen met het realiseren van het mini amfitheater.

Iedere zaterdag werken de Houtense Helden van 09:30 tot 12:00. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Echt iedereen is welkom! Naast het oude politiegebouw komen ook Slingertuinen. Daarvoor zoeken de Houtense Helden particulieren, scholen en bedrijven die een tuintje willen adopteren en het zelf willen inrichten en onderhouden. De tuintjes zelf worden gratis aangeboden. In het bezit van groene vingers, planten en/of materialen? Meld u dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 53 48 53 47 (Peter Hoogenveen). De coöperatie Houtense Helden is opgericht om cultuur en creativiteit in te zetten voor de sociale binding en ontwikkeling van Houten. Iedereen met goede ideeën kan zich bij de Houtense Helden aansluiten. De coöperatie richt zich op dit moment op het Slingergebied; het plein tussen de bibliotheek, het spoor en het theater. Meer informatie: www.houtensehelden.nl 

Foto: Hans Geerlings

Bouw Amfitheater1b.jpgBouw Amfitheater2b.jpgBouw Amfitheater3b.jpgBouw Amfitheater4b.jpg