zondag, 06 maart 2016 08:57

Proeftuin Houten

Houten - 5 maart 2016. Vanmiddag vond Proeftuin Houten plaats, waarin alle Houtense initiatieven zich aan het publiek van Houten konden presenteren. De belangstelling was groot.

Om 12.00 uur werd de bijeenkomst officieel geopend door burgemeester Wouter de Jong, werd een korte uitleg gegeven over het doel van deze bijeenkomst en werd Houten Inwoners Platform (HIP) aangekondigd, dat tijdens Proeftuin Houten live is gegaan.

Wat is HIP?

HIP kun je vinden via de website van de Gemeente Houten: alle inwonersinitiatieven in Houten zijn voortaan digitaal te vinden onder één dak: de website "Houten inwoners platform" (HIP).  Voor en door inwoners van de gemeente Houten.
HIP is zelf ook een echt inwonersinitiatief. Het is bedacht, ontworpen, ingericht en geleid door een groep vrijwilligers uit Houten. Gewoon omdat Houten een nog mooiere plek om te wonen kan worden als we elkaar ook gemakkelijker digitaal kunnen vinden. Als opstapje naar meer sociaal contact.

Heb je zelf een initiatief meld het dan aan! Kijk op: https://www.houten.nl/ 

Naast HIP kon je op Proeftuin Houten met vele organisatie en initiatieven kennis maken: van Zwanenbeheer tot Wakkere Akker en van Slim Wonen tot Natuurkoffer Houten. Onder begeleiding van muziek door Houtense singersongwriters en het genot van een hapje en een drankje was het goed toeven bij Proeftuin Houten. Volgens deelnemers en bezoekers zeker voor herhaling vatbaar!

Foto's: Hans Geerlings

Proeftuin01_b.jpgProeftuin02_b.jpgProeftuin03_b.jpgProeftuin04_b.jpgProeftuin05_b.jpgProeftuin06_b.jpgProeftuin07_b.jpgProeftuin08_b.jpgProeftuin09_b.jpgProeftuin10_b.jpg