vrijdag, 27 mei 2016 13:48

Programmaboekje van de Senioren Zomerschool 2016 is uit!

foto's Peter de Vlieger foto's Peter de Vlieger

Op vrijdag 27 mei werd door de werkgroep Senioren Zomerschool het eerste programmaboekje 2016 overhandigd aan wethouder Jocko Rensen. In het boekje is een gevarieerd programma van workshops, excursies en andere leuke activiteiten beschreven.

De wethouder was vol lof over het initiatief van de Senioren Zomerschool. Hij vond dan ook dat niet hij, maar dat de organisatoren van de zomerschool de gouden eer van het eerste programmaboekje verdienden. Daarom gaf hij het boekje in een goude lijst terug.
Na de introductie van de voorzitter van de werkgroep werden de boekjes uitgedeeld aan de mensen die voor de verspreiding zorgen.  De uitgereikte boekjes werden direct vol enthousiasme bekeken.

De Senioren Zomerschool, een initiatief tussen 'van Houten en Co" en de samenwerkende ouderenbonden.  Alle 50-plussers in Houten, Schalkwijk, 't Goy en 't Tull en 't Waal worden uitgenodigd om deel te nemen aan de activiteiten. Er is gezorgd voor veel variatie, zodat er altijd iets van ieders gading te vinden is.  De activiteiten vinden plaats in de periode van maandag 11 juli tot en met 20 augustus.


Meer info op de website: www.zomerschoolplus.nl

 

zomerschool_00a.jpgzomerschool_01a.jpgzomerschool_03a.jpgzomerschool_05a.jpgzomerschool_06a.jpgzomerschool_07a.jpgzomerschool_08a.jpgzomerschool_09a.jpgzomerschool_10a.jpgzomerschool_11a.jpg