woensdag, 15 juni 2016 10:32

Kunstgras trapveldje in gebruik genomen

Kunstgras trapveldje in gebruik genomen Foto: Hans Geerlings

Houten - 15 juni 2016. In aanwezigheid van alle kinderen van basisschool Wereldwijs en hun ouders, is het vernieuwde trapveldje tegenover basisschool Wereldwijs op ludieke wijze in gebruik genomen door wethouder Herman Geerdes en de voorzitter van het College van Bestuur van Fluenta, de heer Matthijs Wesseloo.

Dit is het eerste trapveldje in Houten dat bedekt is met kunstgras. Hierdoor is het mogelijk om het veld het gehele jaar door te gebruiken, en niet alleen door de leerlingen van de school, maar ook door de jeugd uit de buurt en uit heel Houten. De vernieuwing van het veldje is tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen de school, de gemeente en JOGG-Houten. De uit houten afkomstige Mitchell van Rooijen, jeugdspeler met een profcontract bij FC Utrecht, was speciaal gekomen om op het vernieuwde veldje enkele voetbalskill’s te laten zien en een partijtje voetbal te spelen samen enkele kinderen tegen wethouder Herman Geerdes, die natuurlijk ook bijgestaan werd door een aantal leerlingen van basisschool Wereldwijs.
Ook FC Utrecht-speaker Ferdi Ten Ham was hiervoor afgereisd, en in de stromende regen heette hij de leerlingen en hun ouders welkom, en kon de openingswedstrijd aanvangen.
Foto’s: Hans Geerlings

kunstgrasveldje01.jpgkunstgrasveldje02.jpgkunstgrasveldje03.jpgkunstgrasveldje04.jpgkunstgrasveldje05.jpg