zaterdag, 18 juni 2016 14:52

Bootcamp & BBQ on the Beach

Bootcamp & BBQ on the Beach Hans Geerlings

Houten - 18 juni 2016. Op het Stadsstrand gaf Body Business Houten een demonstratie Bootcamp training. Onder leiding van een geoefend instructeur liet men zien dat je een stevige work-out niet alleen binnen maar ook in de openlucht kunt doen.

Onder een stevig tempo werden de verschillende onderdelen van het neergelegde circuit meerdere malen gedaan met af en toe een rust- en drinkpauze. Niet alleen werden de oefeningen eerst voorgedaan, maar ook tijdens de work-out bleef de instructeur de sporters begeleiden en tips geven.
 
Later op de dag was het de beurt aan de vaders, om op de dag voor Vaderdag te laten zien hoe goed men een Steak kon bakken.
Op de verschillende Green Egg’s die onder de tent bij het terras van het Stadsstrand opgesteld stonden kon men aan de slag met de BBQ’s. Nu konden de mannen hun kookkunsten laten zien, al dan niet gesteund door de vrouwen die ook nog de nodige kooktips gaven tijdens en voor het bakken.
De baksels werden na de bereiding voorgelegd aan de jury, die het vlees ging keuren op kleur, geur en smaak, en natuurlijk ook of de steak bereid was zoals de koks vooraf zelf aangegeven hadden.
Daarna konden de koks zelf hun eigen steak proeven en beoordelen.
Foto’s: Hans Geerlings

BBQ01.jpgBBQ02.jpgBBQ03.jpgBBQ04.jpgBBQ05.jpgBBQ06.jpgBBQ07.jpgBBQ08.jpgBBQ09.jpgBBQ10.jpgBootcamp01.jpgBootcamp02.jpgBootcamp03.jpgBootcamp04.jpgBootcamp05.jpgBootcamp06.jpgBootcamp07.jpgBootcamp08.jpgBootcamp09.jpgBootcamp10.jpgBootcamp11.jpg