zondag, 03 juli 2016 19:06

Loeren bij de Boeren 2016

Loeren bij de Boeren 2016 Hans Geerlings

In het weekend van 2 en 3 juli vond het festival Loeren bij de Boeren plaats. Op drie locaties in het buitengebied van Houten, onderweg naar 't Goy, waren er muziekoptredens, theatervoorstellingen en kinderactiviteiten. Een mix van doen, proeven en beleven.

Centrale locatie is het terrein rondom de boerderij van boer Vernooij, met een groot podium op het veld en een intiem podium in de boomgaard. Verder kon je op een paar plekken in de boomgaard je zintuigen laten bespelen. Op het landgoed Wickenburgh was er ruimte gemaakt voor theater. In landwinkel de Lindenboom was er een podium voor cabaret en muziek. Naast bekende artiesten was er ook ruim plaats gemaakt voor lokaal talent. Ondermeer de winnaars van "Krachtvoer Houten" hadden een podiumplaats in de kersenboongaard.

De zondag-editie was even spannend door een paar stevige buien aan het begin van de dag. Maar na de middag brak de zon goed door en kon het genieten gewoon doorgaan.

LoerenbdBoeren01.jpgLoerenbdBoeren02.jpgLoerenbdBoeren03.jpgLoerenbdBoeren04.jpgLoerenbdBoeren05.jpgLoerenbdBoeren06.jpgLoerenbdBoeren07.jpgLoerenbdBoeren08.jpgLoerenbdBoeren09.jpgLoerenbdBoeren10.jpgLoerenbdBoeren11.jpgLoerenbdBoeren12.jpgLoerenbdBoeren13.jpgLoerenbdBoeren14.jpgLoerenbdBoeren15.jpgLoerenbdBoeren16.jpgLoerenbdBoeren17.jpgLoerenbdBoeren18.jpg