zondag, 21 mei 2017 07:02

Tafeltje Dek Je

Tafeltje Dek Je bezorgt al meer dan 30 jaar koelverse maaltijden bij bewoners in de gemeente Houten. Meer dan 40 vrijwilligers zetten zich daar wekelijks voor in.

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat alleen ouderen deze maaltijden kunnen bestellen. Ook mensen met een beperking of inwoners van de gemeente Houten die door omstandigheden niet in staat zijn dagelijks voor hun warme maaltijd te zorgen kunnen de warme maaltijd bestellen bij Tafeltje Dek Je. Een indicatie is niet nodig. Er is een ruime keuze uit hoofdgerechten, soepen en nagerechten. Ook dieetmaaltijden kunnen worden besteld. De maaltijden worden met minder zout bereid. Er worden voor een goede smaak meer kruiden toegevoegd.

U kunt een introductiepakket aanvragen om alvast te proeven of u de maaltijden lekker vindt. Bij een introductiepakket ontvangt u 5 maaltijden en betaalt u er 3.
De maaltijden worden wekelijks op een vast dagdeel thuis bezorgd. Koelverse maaltijden worden bij de leverancier gekookt, snel teruggekoeld en verpakt en zijn daardoor ruim een week te bewaren in de koelkast. Doordat Tafeltje Dek Je met vrijwilligers werkt, is het mogelijk om de prijs van de maaltijden bij laag te houden. Zo betaalt u voor een hoofdgerecht is slechts € 5,00.

De vrijwilligers kennen de klanten en ze signaleren wanneer het met iemand minder goed gaat. In overleg met de klant wordt gekeken of er dan wellicht meer hulp nodig is. Dat is de meerwaarde van Tafeltje Dek Je!

Tafeltje Dek Je is één van de werkgroepen die valt onder de welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’. Wilt u meer informatie over Tafeltje Dek Je, neem dan contact op met het meldpunt tel 030 – 7001510. Bij afwezigheid kunt u het antwoordapparaat inspreken, u wordt dan snel teruggebeld.
Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.