zondag, 26 november 2017 11:05

Leefstijlverbetering centraal in campagne ‘Dag Oud. Hallo Nieuw!’

Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen? Die aanpak staat centraal in de campagne 'Dag Oud, Hallo Nieuw', die gewichtsconsulent Janneke van Valkenburg van TPPR Health & Performance VOF samen met de overkoepelende beroepsvereniging voert. Janneke wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december.

Campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

Gewichtsconsulent Janneke van TPPR Health & Performance VOF: “Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”.

Volg de gratis workshop ‘Menu make-over’

Als onderdeel van de campagne verzorgt TPPR de workshop ‘Menu make-over’. Tijdens deze gratis workshop gaan deelnemers aan de slag met hun eigen dagmenu en leren ze hoe ze dit met kleine aanpassingen kunnen verbeteren. De eerste workshop vindt plaats op 11 december. Het adres is Randhoeve 221 in Houten. Kijk voor informatie en aanmelden op tppr.nl 

Persoonlijk advies

TPPR biedt ook individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’ heeft zij op dit moment een speciaal aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk.