maandag, 02 april 2018 09:55

Nu te huur: 37 appartementen De Molen 20-22, Houten

Gemengd wonen in een levendige gemeenschap waar omzien naar elkaar en samen verantwoordelijkheid nemen voor het gebouw en de omgeving vanzelfsprekend zijn. Dat typeert in het kort het nieuwe wooncomplex dat bouwbedrijf De Waal voor ons realiseert in 4 voormalige kantoorpanden aan De Molen 20 e.o. in Houten. Het gaat in totaal om 74 appartementen.

Doelgroepen: Magix Mix

De Molen wordt een plek voor iedereen: starters op de woningmarkt, mensen die door willen stromen en mensen die toe zijn aan zelfstandig wonen met lichte begeleiding. Voor deze laatste groep worden 10 tot 15 appartementen gereserveerd. Een mix van verschillende doelgroepen, die in elk geval delen dat ze zich willen inzetten voor elkaar en de omgeving en hun steentje bijdragen aan het beheer van het gebouw.

De eerste 37 appartementen nu te huur via WoningNet

Het zijn 1, 2, 3 en 4-kamerwoningen met een oppervlakte van 26 tot 80 vierkante meter. De netto huurprijzen liggen tussen de € 389,80 voor een jongerenwoning (tot 23 jaar) en € 710,- voor de grootste woningen. Alle woonlagen zijn met een lift bereikbaar.

De toewijzing gebeurt behalve op inschrijfduur en passendheid (inkomen, gezinsgrootte) ook op motivatie. Van kandidaten verwachten we dat ze zich minimaal 2 uur per week inzetten om van het gebouw een levendige gemeenschap te maken, voor het beheer van het gebouw en een goede relatie met de buurt. Reageren kan tot en met 15 april.

Meer informatie

Meer informatie over het project en de verhuur leest u op onze projectenpagina.