donderdag, 28 maart 2024 12:12

Een paasontbijt / fijne ramadan voor iedereen

Hoogvliet houdt deze maand landelijk de actie:  “een paasontbijt/fijne ramadan voor iedereen”. Het motto van Hoogvliet over de samenwerking met de voedselbanken: Zo helpt Hoogvliet, én helpen de klanten, iedereen in de buurt! Dit is in lijn met het beleid van Hoogvliet om een ‘goede buur’ te zijn.

In het kader van deze actie heeft Voedselbank Houten afgelopen zaterdag bij Hoogvliet Castellum een inzameling gehouden. Het was wat improviseren wat betreft de bemensing, maar het is toch gelukt om de hele dag met vrijwilligers aanwezig te zijn in de winkel.

We hebben 20 kratten aan producten opgehaald. Een heel mooi resultaat. Met dank aan iedereen die deze actie tot een succes heeft gemaakt!

We zijn op zoek naar meer mensen die ons op zulke inzameldagen een paar uurtjes willen helpen. Hoewel we een behoorlijke lijst hebben van mensen die we kunnen mailen, blijken er toch vaak te weinig mensen beschikbaar op een bepaalde dag. Wil jij ons helpen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.