vrijdag, 28 augustus 2015 15:56

Maak kennis met Tafeltje Dek Je

Tafeltje- Dek- Je is er voor iedereen die niet meer, of tijdelijk niet, in staat is zelf voor een warme maaltijd te zorgen. Bijvoorbeeld als u tijdelijk zelf niet kunt koken na een ziekenhuisopname, maar ook langdurig in het geval dat u wellicht niet meer in staat bent iedere dag zelf te koken of boodschappen te doen.

Wilt u ook kennismaken met Tafeltje-Dek-Je? Dan kunt u nu een introductiepakket aanvragen. U ontvangt dan 5 maaltijden waarvan er twee gratis zijn, en betaalt slechts € 14,55. U kunt kiezen uit maar liefst 75 hoofdgerechten en een groot aantal soepen, salades en nagerechten. Geniet van heerlijke gerechten zoals een kipstoverij met spekjes en een rucolastamppot, een stukje zalm met een hollandaisesaus, hachee met rode kool en appeltjes en aardappelen, komkommersalade en als toetje yoghurt met honing. Er zijn voldoende keuzes voor zowel vegetariërs als mensen die graag een stukje vlees of vis eten. De koelvers maaltijden en soepen worden bereid met verse ingrediënten, minder zout en meer gebruik van kruiden. De maaltijden zijn ongeveer twee weken houdbaar in de koelkast en worden eens per week op een vaste dag thuisbezorgd.

De organisatie is in handen van de werkgroep Tafeltje- Dek- Je, één van de werkgroepen van 'van Houten&co'. Als u gebruik wilt maken van deze maaltijdvoorziening of vragen heeft kunt u contact opnemen met het meldpunt van Tafeltje Dek Je bij ‘van Houten&co’: Lorech, Hollandsspoor 37, 3994 VT Houten. Telefoon: 030-7001510. Bij afwezigheid kunt u het antwoordapparaat inspreken. Wanneer u uw naam en telefoonnummer inspreekt, wordt u binnen 24 uur teruggebeld.