Vrije tijd

Activiteiten in jouw vrije tijd zoals hobby, sport, recreatie.

Het Schellinkje speelt toneel en maakt theater. Als theatergroep maken zij complete producties: van grime tot decor, van kleding tot rekwisieten en van organisatie tot publiciteit.

De Vrijwilligers Academie Houten is een non-profit organisatie waar scholing wordt gegeven voor en door vrijwilligers.

Jeugdtheaterkoor Houten bestaat uit ongeveer 25 kinderen tussen de 8 en 16 jaar die graag zingen en acteren.

Theaterkoor Houten is een muziektheatergroep die voorstellingen uitvoert met een breed licht repertoire (Musical, Film en Popmuziek).
Het Theaterkoor Houten bestaat uit zo’n 30 amateurs die vol enthousiasme en met liefde voor theater wekelijks repeteren voor kleine en grote producties.

Het Houtens Muziek Collectief (HMC, ontstaan in 1999) is een vereniging van 40 muziekdocenten, ondernemers die een zelfstandige lespraktijk hebben onder de paraplu van het HMC.

Stichting Present Houten slaat een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen worden.

Jongeren van 12 tot 23 jaar kunnen vanaf vrijdag 9 januari 2014 bij de Sleutelclub Houten terecht om onder begeleiding te sleutelen aan fietsen, brommers en motoren en al doende meer te leren over techniek.

Fladderen, al 40 jaar het kindervakantiefestijn van Houten. Fladderen is het kindervakantiefestijn van Houten, al 40 jaar lang! Iedere zomer doen ruim 1300 kinderen mee met de vele spellen, knutselen, toneel, speurtochten en ga zo maar door. Fladderen vindt plaats in de laatste week van de basisschoolvakantie.

Pagina 1 van 2