donderdag, 23 maart 2017 15:19

Vijfwal Family Run; een obstakel run voor het hele gezin

Sportpunt Houten en familiecentrum Kids Lodge hebben de handen ineen geslagen en organiseren op vrijdag 19 mei hun eerste Vijfwal Family Run. De Vijfwal Family Run is een obstakel run voor het hele gezin, waarbij met name plezier hebben voorop staat.

Zijn jullie als gezin ook sportief en lijkt het jullie leuk om over de gaafste obstakels te gaan? Vul dan per direct het inschrijfformulier in via www.kidslodge.nl of www.sportpunthouten.nl en haal je startbewijs op bij Kids Lodge.

Er zijn twee routes uitgezet, zodat deelname aan de Vijfwal Family Run mogelijk is voor kinderen vanaf 4 jaar. Er is een route van ongeveer 1,5 kilometer voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders en een route van ongeveer 5 kilometer voor kinderen van 10 jaar en ouder en alle andere deelnemers. Beide routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen bij Kids Lodge, waar nog een gezellige borrel plaatsvindt.

Om 17.30 uur worden de deelnemers verwacht, waarna om 18.00 uur de warming plaats vindt onder leiding van sportclub Body Business. Daarna gaan de deelnemers over de Vijfwal, waar zij eindigen bij Kids Lodge voor een gezellige borrel.

Wil jij ook met je vader, moeder, tante, opa of andere geïnteresseerden deelnemen aan dit unieke familie evenement? Vul dan snel het inschrijfformulier in via de website www.kidslodge.nl of www.sportpunthouten.nl en haal je startbewijs op bij de balie van Kids Lodge. Deelname kost slechts € 2,50 per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn.