donderdag, 23 maart 2017 15:26

In april G-tennis, G-skaten en G-voetbal in de Sportcarrousel

Wie interesse heeft om in de maand april kennis te maken met G-sport kan in één week tijd terecht bij 3 verschillende sporten! G-tennis, G-skaten en G-voetbal.

Op maandag 3 april aanstaande vindt er een G-tennis training plaats bij TC Atalanta. Vervolgens kan er op woensdag 5 april in Zeist kennis gemaakt worden met G-skaten bij SIVZ Zeist. Om de week af te sluiten kan er op vrijdag 7 april deel worden genomen aan de open training G-voetbal bij FC Delta Sports ’95. Sportpunt Houten organiseert samen met alle Special Sports aanbieders een sportcarrousel gedurende heel 2017. Special Sports is het aangepaste sportaanbod voor iedereen die niet met de reguliere sportlessen mee kan doen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Maandag 3 april van 19.00 - 20.00 uur is het G-tennis van TC Atalanta. Woensdag 5 april van 14.30 - 15.30 uur is het G-Skaten bij SIVZ in Zeist. Vrijdag 7 april van 18.30 - 19.45 uur is het G-voetbal bij FC Delta Sports ’95. Deelname is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.