zondag, 14 mei 2017 13:46

Huiskamergroep heeft dringend vrijwilligers nodig

De Huiskamer is speciaal bedoeld voor zelfstandig wonende ouderen die niet meer zo makkelijk kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten. De Huiskamer wordt georganiseerd door ’van Houten&co’ en de begeleiding is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers.

We zijn op zoek naar extra begeleiders met hart voor senioren. Vrijwilligers die ouderen willen halen en brengen, zijn van ook harte welkom.

Deelnemers ontmoeten elkaar en de vrijwilligers wekelijks. Vast onderdeel van de Huiskamer is het samen koffie drinken en gezamenlijk de lunch gebruiken. Verder kunnen er allerlei spellen of activiteiten worden gedaan en af en toe wordt er een uitstapje georganiseerd. Ontmoeting is het meest belangrijk. Er zijn in totaal drie Huiskamergroepen, twee in de hoofdlocatie van ‘van Houten&co’ aan het Onderdoor 160, elke dinsdagochtend en donderdagochtend van 10.00-13.00 uur, en op donderdag van 10.00-13.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld.

Wilt u meer informatie of zich aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met ‘van Houten&co’, Corrie Bransen, coördinator van de huiskamer, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel.: 030-7001500.