donderdag, 18 mei 2017 19:11

Vrijwilligers gezocht voor FORTE Festival!

Aan de Lekdijk, in Schalkwijk, ligt al decennialang een pareltje verstopt. Spannende gangenstelsels, prachtige ruimtes en gebouwen, omringd door natuur en de Lek: Fort Honswijk. Nu gaan eindelijk de deuren voor iedereen open, klaar om ontdekt te worden! Op zaterdag 1 juli organiseert Cultuur Aan de Slinger het eerste festival op deze locatie: FORTE. Met muziek, interactieve kunst, locatietheater en heerlijke streekbiertjes.

Om het festival tot een groot succes te maken is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Een greep uit de vele functies; kassa, horeca, sfeerbeheer, bouw en aankleding. Cultuur Aan de Slinger zorgt voor een echt FORTE T-shirt, genoeg te eten en te drinken, gratis toegang tot het festival en natuurlijk een onvergetelijke dag in een gezellig festivalteam.

Zin om je aan te sluiten bij de FORTE-crew? Wil je bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen en zelf ook een kijkje nemen in Fort Honswijk? Meld je dan nu aan via de website: www.fortefestival.nl/aanmelden-vrijwillger