donderdag, 25 mei 2017 14:59

De Activiteitenmarkt Houten komt er weer aan!

Verenigingen, stichtingen, zzp'ers, bedrijven, scholen, politieke partijen en andere organisaties kunnen zich weer inschrijven voor de Activiteitenmarkt Houten.

Op zaterdag 2 september vindt alweer de 18e editie van de Houtense Activiteitenmarkt plaats.

Alle deelnemers van afgelopen jaren hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar ook nieuwe Houtense organisaties willen wij van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Activiteitenmarkt.
Mocht uw organisatie geïnteresseerd zijn in het huren van een stand op de Activiteitenmarkt dan vindt u alle nodige informatie op www.activiteitenmarkthouten.nl. Hier kunt u zich tevens direct aanmelden.

De Activiteitenmarkt is het grootste Houtense evenement waarbij inwoners kunnen kennismaken met een divers aanbod aan organisaties die Houten rijk is. Organisaties krijgen op deze dag de kans zich te presenteren aan het publiek en eventueel een optreden op het podium te verzorgen die dag.

De Activiteitenmarkt Houten is een evenement geïnitieerd vanuit de gemeente Houten en heeft de organisatie van de markt ook dit jaar toevertrouwd aan evenementenbureau Events2movE.

Inschrijvingen gaan hard!

Momenteel hebben al ruim 135 organisaties zich ingeschreven, dus wees er snel bij, dan bent u in ieder geval verzekerd van een plaats op de Activiteitenmarkt Houten 2017!
Inschrijven kan tot 1 augustus 2017.

Graag verwelkomen wij u op de Activiteitenmarkt Houten.