donderdag, 25 mei 2017 15:03

Stoere kinderen gezocht voor FORTE

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud, gek op mooie verhalen, en niet bang om die aan mensen te vertellen?
Dan zoeken wij jou!

Op 1 juli is er werk te verrichten tijdens FORTE, het eerste evenement op fort Honswijk. Dat is niet alleen voor kleine kinderen, nee, ook juist voor grote kinderen. Met prachtige muziek, locatietheater en bijzondere kunstwerken gaan we de natuur en gebouwen van deze heerlijke locatie een echte festivalsfeer geven.

Fort Honswijk, in Schalkwijk, is geweldig, spannend en ruig. De tijd heeft er eeuwenlang stil gestaan. Wij gaan nu met deze locatie spelen, en drukken er onze eigen stempel op. Hoe?
Met heerlijk eten, sapjes en prachtige muziek. Daarnaast komen in het Fort prachtige kunstwerken die bij elkaar een route vormen. Samen met de geschiedenis van het Fort vormen zij een bron aan verhalen die wij heel graag aan alle bezoekers willen vertellen. En hoe kan dat nou beter dan het geven van een rondleiding? Dit doen wij dus niet zomaar, we willen dit op geheel eigen wijze aan gaan pakken, daarom zoeken wij “kinder”rondleiders!

Rondleider-opleiding

Maar rondleider ben je natuurlijk niet zomaar ineens. Daarom krijg je van ons een echte rondleider-opleiding zodat je precies weet wat je moet zeggen en hoe. Deze vindt plaats op zondag 25 juni van 13.00 tot 17.00 uur op fort Honswijk.

Je mag de locatie zelf ontdekken en je krijgt ook een rondleiding van ervaren rondleiders, zodat je alle mooie, bijzondere en spannende verhalen en plekken van het fort al ontdekt. Ook krijg je de kunstwerken te zien die op de kunstroute komen te staan.

Een theaterdocent helpt je om jouw verhaal enthousiast, duidelijk en goed te kunnen vertellen.
Je geeft de rondleiding met z'n tweeën, tijdens de opleiding kies je jouw maatje.
Op 1 juli geef je samen met je maatje één of een aantal rondleidingen.
Afhankelijk van hoeveel rondleiders zich aanmelden wordt er een rooster gemaakt.

Meld je aan voor 5 juni, door het deelname formulier in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.