vrijdag, 02 juni 2017 13:45

Word Filmfan en support Film Aan de Slinger!

Sinds de officiële opening in 2016 is de multifunctionele Kleine Zaal van Aan de Slinger niet meer weg te denken als filmtheater in Houten. Een knusse zaal met comfortabele stoelen en een eigen foyer om na te praten en na te borrelen. Film Aan de Slinger draait minimaal drie keer per week, in ieder geval op dinsdag, donderdag en vrijdag, de betere filmhuisfilm, klassieker of documentaire.

Het programmeren, draaien en promoten van de films wordt door een enthousiaste groep vrijwilligers gedaan. Met de bijdrage van de Filmfans kan Film Aan de Slinger de activiteiten voortzetten en zijn er meer mogelijkheden om andere film-gerelateerde evenementen te organiseren.

Ook supporter van Film Aan de Slinger worden? Filmfans profiteren van een aantal voordelen, waaronder een mooie korting en een uitnodiging voor de Filmfanbijeenkomst. Het leuke is dat Filmfans hun korting kunnen delen met vrienden, familie en de buren. Het papieren aanmeldformulier ligt in de foyers en is te downloaden via www.filmaandeslinger.nl