maandag, 03 juli 2017 17:51

Winkelcentrum Het Rond stelt €8.000 beschikbaar voor Houtense verenigingen

Van zaterdag 2 september tot en met zondag 29 oktober 2017 kunnen verenigingen uit de gemeente Houten meedoen met de ‘Cash voor je club’ actie.

Winkelcentrum Het Rond in Houten stelt €4.000 beschikbaar voor drie sportclubs en nog eens €4.000 voor drie culturele verenigingen.

Dus kun je als vereniging uit de gemeente Houten wat extra steun gebruiken? Doe dan mee met Cash voor je Club en meld je aan vóór 21 augustus!

De actie werkt als volgt: alle aangemelde clubs krijgen in september één zaterdag of koopzondag de kans zich te presenteren in Het Rond. Daarna krijgt iedere vereniging één week de tijd om zoveel mogelijk likes te verzamelen op Facebook. De drie sportclubs en de drie culturele verenigingen met de meeste likes gaan in oktober strijden om de verdeling van het prijzengeld. De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op koopzondag 29 oktober.

Meedoen? Geef jouw vereniging dan nu op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin het volgende: naam club/vereniging, contactpersoon, contactgegevens en wat de club gaat doen met het prijzengeld.