maandag, 17 juli 2017 08:07

Zomervakantie voor jongeren in Houten!

De eerste week van de zomervakantie hebben veel jongeren zich vermaakt met de jongerenwerkers van ‘van Houten&co’ en met elkaar. Zo was er dinsdag 11 juli een uitstapje naar het Waterliniemuseum. Op de fiets vertrok de groep vanaf het jongerencentrum naar het Waterliniemuseum in Fort Vechten.

Op donderdag 20 juli kunnen jongeren uit de gemeente Houten (10-23 jaar) met ons mee gaan (ver)dwalen in het maisdoolhof bij boerderij Nieuw Slagmaat in Bunnik! Dit in het kader van 'Groen Doet Goed'.

We verzamelen om 13.00 uur bij Jongerencentrum Enter en gaan op de fiets naar het doolhof. Rond 17.00 uur zijn we weer terug. Er gaan meerdere jongerenwerkers mee als begeleiding. De eigen bijdrage is 4 euro. Zorg dat je van te voren thuis iets gegeten hebt. Trek oude schoenen of laarzen aan. Jongeren kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de zomervakantie organiseert ‘van Houten&co’ elke dinsdag een uitstapje, op woensdag een sportactiviteit in de wijk en een barbecue bij Jongerencentrum Enter en op donderdag buitenactiviteiten. Wil je op de hoogte gehouden worden over de verschillende activiteiten deze zomer? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op facebook.nl/jonginhouten.