zondag, 23 juli 2017 07:44

Nationale Ouderendag Houten

Op vrijdag 6 oktober vindt weer de jaarlijkse Nationale Ouderendag plaats. De werkgroep is druk aan de slag met de voorbereidingen om kleine wensen van zelfstandig wonende ouderen vanaf 70-75 jaar in vervulling te laten gaan. Het gaat om wensen die de ouderen om diverse redenen zelf niet meer kunnen realiseren; zoals gezellig winkelen en een kopje koffie drinken, een wandeling of autoritje maken.

Maar ook een dagje naar het strand, bezoek aan een museum of de vroegere woonplaats. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Kent u iemand in uw omgeving die zich wel eens alleen voelt en waarvan u vindt dat hij of zij wel eens een verzetje kan gebruiken? Dan kunt u een kaart om iemand op te geven afhalen bij de receptie van ‘van Houten&co’, Onderdoor 160 (ingang Bibliotheek). Het is ook mogelijk om een kaart per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon aan te vragen. De komende maanden zullen de eerste wensen op de website houten.nationaleouderendag.nl verschijnen.

Wilt u helpen om een wens in vervulling te laten gaan? Meld u zich dan aan via de website www.nationaleouderendag.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkgroep. Bel naar 030-8201127 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Nationale Ouderen Dag Houten is een initiatief van Zorgspectrum en ‘van Houten&co’.