zondag, 01 oktober 2017 14:34

OLVB: financiële ondersteuning mogelijk voor jongeren

Ook dit najaar is de Onze Lieve Vrouwe Broederschap weer in de gelegenheid om bijdragen te verlenen aan jongeren of aan projecten t.b.v. jongeren in een culturele, maatschappelijke of sociale context. De activiteit dient voor of door jongeren tot 25 jaar te worden georganiseerd; de persoon is woonachtig in de
gemeente Houten, of de organisatie waarvoor de aanvraag wordt gedaan is actief in de gemeente Houten.

Meld je dus aan, of laat iemand dat doen, als je denkt aan de voorwaarden te voldoen. Tot uiterlijk zaterdag 14 oktober a.s. kunnen nieuwe aanvragen worden ingediend.

Op zaterdag 11 november zal in restaurant ‘de Roskam’ in Houten bekend worden gemaakt wie er dit jaar op een extra financieel steuntje in de rug mogen rekenen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.olvb.nl of contact opnemen met Marian van der Ven voor nadere informatie op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; telefoon 030-6012240). De aanvraag moet worden ingediend bij de secretaris, Harrie van Donk, Witmos 31, 3994 LH Houten of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.