zaterdag, 30 september 2017 11:15

Doe mee aan de luister enquête Radio HoutenFM

Houten beschikt over een eigen lokaal radiostation, waar zo’n 70 vrijwilligers elke week zo’n 50 uur programma’s maken. De overige tijd wordt gevuld met herhalingen en non stop muziek. Het station is te vinden op de FM 107.3 en/of via het internet op www.houtenfm.nl/radio

De makers van Radio HoutenFM zijn heel nieuwsgierig wie hun luisteraars zijn. Wat zij denken, waarom ze luisteren en waar naar ze luisteren. En als ze dat niet doen, waarom niet. Wekelijks krijgt Houten FM informatie over het aantal bezoekers van de internetpagina’s (Facebook). Daarom zetten we een enquête uit, om meer te weten te komen. De enquête kan worden ingevuld op internet via onderstaande URL: https://nl.surveymonkey.com/r/GMH8T29

Natuurlijk kan het voorkomen, dat u geen internet hebt en toch wilt reageren, dan kunt u een papieren versie van de enquête telefonisch aanvragen op nummer 0652729426.
De enquête kunt u invullen tot 10 november 2017. De makers van HoutenFM zullen daarna een terugkoppeling van de uitkomsten geven.
Naast het inzicht over hoe de uitzendingen worden gewaardeerd worden de resultaten tevens gebruikt om betere programma’s te maken. En héél stiekem hopen de makers ook, dat deze actie u op een idee brengt om ook eens te gaan luisteren.
De enquête start met wat algemene vragen, om inzicht te krijgen in de categorieën luisteraars die we hebben.

De makers van HoutenFM hopen, dat u massaal reageert!