maandag, 09 oktober 2017 17:21

Regelmatig in de file van of naar De Uithof? Neem een OV-dag!

Geen zin meer in files? Neem een OV-dag en reis met de U-OV lijn 71, 72 of 271 heel relaxed van of naar De Uithof. Goedopweg, het samenwerkingsverband van overheden en werkgevers om de regio Midden-Nederland bereikbaar te houden, biedt automobilisten de kans om het openbaar vervoer eens uit te proberen.

Via Neem een OV-dag ervaar je hoe fijn het OV kan zijn. Met de U-OV bus reist u rechtstreeks naar De Uithof. File op de Waterlinieweg? Geen probleem, de bus rijdt namelijk de file voorbij via de vluchtstrook.

Download de OV-dag app en meld je aan. Met elke OV-reis spaar je voor cadeaus. In de daluren ontvang je zelfs extra cadeaupunten. En voor je eerste OV-dagen krijg je een tegemoetkoming van € 20,-. Bovendien maakt een deel van de deelnemers kan op een U-OV gemaksabonnement. Hiermee reis je 2 maanden lang helemaal gratis met de bus, trein of tram! Wil jij ook de voordelen van het OV ervaren? Meld je nu aan via www.ovdag.nl en start met sparen!

Neem een OV-dag is een initiatief van Goedopweg. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland.