vrijdag, 13 oktober 2017 13:57

Sportgala Houten 2017, op zoek naar bijzondere sportprestaties

Het Sportgala Houten is een feestelijke avond waarbij sporters, verenigingen, fotografen en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet en waarbij de bijzondere sportprestaties van Houten geëerd en gewaard worden. Maar het Sportgala Houten kan geen succes worden zonder de hulp van alle inwoners uit de gemeente Houten in de zoektocht naar deze bijzondere sportprestaties.

Aanmelden via website sportgalahouten.nl

Vanaf heden kan er in 6 categorieën worden aangemeld. Zo is de organisatie van het Sportgala Houten op zoek naar Sporters (m/v), Sportploegen, Sporttalenten, Sportcoaches, Sportvrijwilligers en Sportfoto’s van het Jaar. Op de website www.sportgalahouten.nl zijn de criteria in de verschillende categorieën en het aanmeldformulier te vinden. Aanmelden kan tot halverwege december.

Jurylid gezocht

De jury van het Sportgala heeft de belangrijke taak om uit alle aanmeldingen de genomineerden per categorie te bepalen. Zij stemmen allereerst voor de genomineerden en uiteindelijk bepalen zij ook de winnaar in elke categorie. Maar om ook de inwoners uit Houten een extra stem te geven, wordt een inwoner uit Houten opgeroepen in de jury plaats te nemen. Heb jij drie avonden in aanloop naar het Sportgala Houten tijd om deze taak op je te nemen, stuur dan je korte motivatie in en wie weet neem jij plaats in de jury van het Sportgala Houten.

Sportgala Houten 2017

De 7e editie van het Sportgala Houten vindt plaats op maandagavond 5 februari 2018 in Theater aan de Slinger. Vanaf medio december gaat de kaartverkoop van start. Het Sportgala Houten is een avondvullend programma met een lezing, een buffet en de uitreiking van de prijzen en wordt georganiseerd door Sportpunt Houten.

Alle informatie is terug te vinden op www.sportgalahouten.nl