dinsdag, 19 februari 2013 19:12

Onbeperkt meedoen!

Welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Met inzet van enthousiaste vrijwilligers organiseert zij gezellige en leuke activiteiten voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking in - de omgeving van - Houten. De bedoeling is dat er contact is, mensen zich welkom voelen, ondersteuning krijgen waar dat nodig is en er wordt vooral gekeken naar wat mensen zelf kunnen.

Eén van die activiteiten is de Uitstapgroep, waarbij een vaste groep deelnemers met de vrijwillige begeleiders samen maandelijks een leuk uitje maken.
Er zijn inmiddels al twee uitstapgroepen. Maar er zijn nog meer activiteiten speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking; zoals de Disco die ongeveer viermaal per jaar wordt georganiseerd, of het Eetcafé voor gezellige mensen die van lekker eten en een praatje houden.

Meer informatie?Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Centrum Markant, 
Het Kant 199, in Houten 
tel. 634 66 50....

Read more http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/februari/19/onbeperkt_meedoen_