zondag, 17 december 2017 16:08

Fijn voor een ander, goed voor jezelf!

‘van Houten&co’ is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de Bezoekdienst. De Bezoekdienst is er voor zelfstandig wonende mensen vanaf 45 jaar met chronische gezondheidsproblemen en hun mantelzorger(s). Minder mobiel zijn maakt het moeilijker om zelfstandig activiteiten te ondernemen.

Het bezoek van een vrijwilliger van de Bezoekdienst kan zorgen voor afleiding en het samen ondernemen van een activiteit. Het contact kan bestaan uit een gesprek tijdens de koffie, het doen van een spelletje, knutselen, het luisteren naar muziek, wandelen of het doen van een boodschap. De activiteit kan per keer verschillen.

Wil jij in het nieuwe jaar een bijdrage leveren aan het geluk van buurtgenoten en jezelf? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Als vrijwilliger van de Bezoekdienst ‘van Houten&co’ krijg je goede begeleiding, cursussen en een gezellig team van medevrijwilligers! Voor meer informatie kan je terecht op www.vanhoutenenco.nl/huisbezoeken, of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 030 7001 500.

De Vrijwilligerscentrale Houten is onderdeel van ‘van Houten&co’, Onderdoor 160 in Houten.