zondag, 04 februari 2018 09:48

Jonge muzikanten: schrijf je nu in voor ‘Ik Wil In Een Band’!

‘Ik Wil In Een Band’ is een project van vier maanden, voor Houtense jongeren die een instrument bespelen en het leuk vinden om dit samen te doen in een band. Het project wordt georganiseerd door ‘van Houten&co’ en vindt plaats in jongerencentrum Enter. 

Dat het project in de smaak valt bij de Houtense jongeren is de afgelopen jaren gebleken; Maar liefst dertien edities hebben er al plaatsgevonden! Op vrijdag 9 maart start er weer een nieuwe editie en Houtense jongeren kunnen zich nu inschrijven. ‘Ik Wil In Een Band’ bestaat uit wekelijkse workshops in de repetitieruimte van Enter, elke vrijdagavond t/m juni 2018.

Na inventarisatie van het aantal deelnemers worden er bandjes gevormd die met elkaar toewerken naar een optreden op het podium in jongerencentrum Enter, dit keer op zaterdag 30 juni 2018. De workshops duren 1 uur per band, per week en worden gegeven door Jan Anton van der Graaf, een ervaren muzikant uit Houten. Alle aspecten van in een bandje spelen en optreden komen aan bod. Het is vooral geen muziekles, maar op een leuke manier muziek maken met elkaar, waarbij de deelnemers zelf het proces bepalen. Wel wordt van de deelnemers verwacht dat zij ook tussendoor thuis oefenen. 

Jongeren tussen 13 en 23 jaar uit de gemeente Houten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor de komende editie. We vragen minimaal 2 jaar ervaring in het bespelen van een instrument. Inschrijven kan door een e-mail met gegevens te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deelnemersbijdrage is € 20,- voor deelname aan het gehele project. Daarnaast is de aanschaf van gehoorbeschermers verplicht. Voor informatie over wat ‘van Houten&co’ nog meer doet, kijk op www.vanhoutenenco.nl