zondag, 18 februari 2018 11:23

Watersport in Houten?

Nog niet, maar wie weet in de toekomst? In april 2017 stelde het Watersportverbond samen met zeilschool Molenhuis, zeilbootjes (optimisten) en zeilinstructeurs beschikbaar zodat de Houtense jeugd kennis kon maken met zeilen. Het watersportevenement ‘Optimist on Tour’ was een groot succes, want ruim 400 kinderen hebben gezeild op de waterplas naast sportcomplex De Meerpaal.

Het evenement Optimist on Tour doet dit jaar wederom Houten aan, maar hoe zou het zijn om dit een structureel vervolg te geven? Zou jij hierover mee willen denken, dan zijn we op zoek naar jou!

In Houten zijn veel sportverenigingen actief, maar we kennen (nog) geen watersportvereniging. Vanuit deze hoedanigheid zijn wij op zoek naar mensen die mee willen denken en zich in willen zetten om deze discipline in Houten op te starten. Kennis en ervaring is vanuit verschillende organisatie aanwezig, maar wij zoeken ook mensen die zich in willen zetten om dit fysiek te gaan organiseren. Bent u die persoon met goede ideeën en wilt u graag meedenken over het opzetten van watersportactiviteiten in de gemeente Houten? Meld u dan bij Annemarie van Deelen, Sportmakelaar bij Sportpunt Houten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..