maandag, 26 maart 2018 08:11

Gluren bij de Buren zoekt woonkamers!

Op zondag 7 oktober is het weer tijd voor het gezelligste festival van Houten: Gluren bij de Buren! Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat plaats vindt door alle wijken van Houten. Verschillende huiskamers openen hun deuren voor publiek en bieden een podium aan muzikanten, dichters, dansers, beeldend kunstenaars en theatermakers. Het festival maakt zich op voor alweer de twaalfde editie.

Wij roepen gastvrije bewoners op om hun woonkamer, zolder, keuken of serre beschikbaar te stellen voor een optreden van creatief talent! De optredens vinden drie keer plaats en duren maximaal 30 minuten. Cultuur Aan de Slinger zorgt voor de koffie en een koekje om uit te delen aan de bezoekers. Tussen 13:00 en 18:00 uur vinden er drie optredens plaats in elke woonkamer. Elk optreden duurt maximaal 25 minuten.

Gluren bij de Buren is een gratis festival en mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van bezoekers op de dag zelf. In elke woonkamer staat hiervoor een spaarvarken.

Dit jaar is er speciale aandacht voor huiskamers in Houten Zuid. Dus schroom niet en geef je op voor dit gezellige festival voor ontmoetingen. Het maakt niet uit hoe groot je huiskamer is. De organisatie houdt rekening met de programmering voor iedere huiskamer.

Aanmelden kan dit jaar voor het eerst online via de website www.glurenbijdeburenhouten.nl. Ben je artiest en wil je optreden? Je maakt meer kans om mee te doen, als je er ook gelijk een woonkamer bij kunt zoeken.

Meer informatie via Bea Nederhoff 0646161917 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

gluren